Kokte komper med flesk (raspeball) fra Torungen

 

Dette trenger du:

 1 pk Torungen komper med flesk

1/2 kg lettsaltet svine/lammekjøtt

2 middagspølser el mårpølse

Hvit saus med muskattsmak el ertersuppe

Nykokte poteter
 

Slik gjør du:

Varm kompene i søen fra pakken, kok kjøttet og stek pølsene. Lag hvit saus med muskatt.

 

Vi lager raspeballer og komper etter oppskrifter vi har brukt i over 40 år og salget øker hvert år.
 

Adresseinformasjon

Ferdigmat AS

Holmen 6

4842 Arendal



Tel: +47 37 01 51 66

post@torungen.no

Torungen

Torungen er vårt merke på Den Gode Maten fra Sørlandet. Den skal bidra til økt forbruk og økt lønnsomhet gjennom Ferdigmat sin industrielle kunnskap, tenking og produksjon.

Torungen er vårt lokale merke for den gode hjemmelagde maten vår her på Sørlandet!
 

Den gode maten fra Sørlandet