Kokte komper fra Torungen

Dette trenger du:

2 stk Torungen Sørlandskomper

Gulrot

Kålrot

150 g bacon el lettsaltet flesk

Tyttebærsyltetøy

Smør


Slik gjør du:

Varm opp kompene i originalemballasje i et vannbad i ca 15 minutter. Smørdamp kålrot og gulrøttene og stek baconet til det blir sprøtt. Serveres med godt tyttebærsyltetøy og litt varmet smør som tas over.
 

Adresseinformasjon

Ferdigmat AS

Holmen 6

4842 Arendal



Tel: +47 37 01 51 66

post@torungen.no

Torungen

Torungen er vårt merke på Den Gode Maten fra Sørlandet. Den skal bidra til økt forbruk og økt lønnsomhet gjennom Ferdigmat sin industrielle kunnskap, tenking og produksjon.

Torungen er vårt lokale merke for den gode hjemmelagde maten vår her på Sørlandet!
 

Den gode maten fra Sørlandet