Torungen Fiskepudding stekt med asparges

Dette trenger du:

1 pk Torungen Fiskepudding i form

Asparges bunt

Smør til steking

Brød etter ønske

Slik gjør du:
Her har vi ganske enkelt kuttet puddingen i serveringstykker og stekt den forsiktig på panna. Bruk også her litt olje i panna før du har i smør. Varm aspargesen kort i kokende vann.
Man kan bruke fiskepudding som en frokost rett på en skive grovt brød, lunch rett eller som full middag.
Bruk gjerne noen av våre tips som står under de andre rettene og varier til du har din favoritt meny.
 

Et annet tips er å strimle grønnsaker som man varmer forsiktig i panna ( eks. løk. paprika, kålrot), legg i noen reker rett før du anretter dette på et fat eller tallerken.
Server da kokte, skrelte Reddalspotet til.
 

Adresseinformasjon

Ferdigmat AS

Holmen 6

4842 Arendal



Tel: +47 37 01 51 66

post@torungen.no

Torungen

Torungen er vårt merke på Den Gode Maten fra Sørlandet. Den skal bidra til økt forbruk og økt lønnsomhet gjennom Ferdigmat sin industrielle kunnskap, tenking og produksjon.

Torungen er vårt lokale merke for den gode hjemmelagde maten vår her på Sørlandet!
 

Den gode maten fra Sørlandet