Torungen Fiskekaker med løk og poteter

Dette trenger du:

1 pk Fiskekaker

1 løk

1 pose Reddalspoter/ eller andre du måtte ønske

Litt soya eller smør samt litt salt.

 

Slik gjør du det:
Brun løk i soya og smør, tilsett en liten klype farin for å få frem en bedre smak.
Når løken er 3/4 ferdig stiller du ned varmen på plata og legger i fiskekakene med lokk over panna. 3-4 min og de er varme.
Kok potetene etter anvisning på pakken. Server med enten mandelpotet med skall eller annen type Reddalspotet.

Ønsker man en mer fyldig meny, kan man smørdampe gulerøtter og asparges og servere dette til.

Adresseinformasjon

Ferdigmat AS

Holmen 6

4842 Arendal



Tel: +47 37 01 51 66

post@torungen.no

Torungen

Torungen er vårt merke på Den Gode Maten fra Sørlandet. Den skal bidra til økt forbruk og økt lønnsomhet gjennom Ferdigmat sin industrielle kunnskap, tenking og produksjon.

Torungen er vårt lokale merke for den gode hjemmelagde maten vår her på Sørlandet!
 

Den gode maten fra Sørlandet