Vår historie

70 årene:

Karl Fredrik Rød flytter familien til Arendal i 1971 for å starte Ferdigmat AS. I 1976 stod ny fabrikken ferdig på Holmen, like utenfor Arendal, etter å hatt diverse produksjons steder i Arendals området.

80-årene:

Ferdigmat vokser og allerede i 1983 var det tid for første utbygging av fabrikken. Nytt lager og større produksjonslokaler var nødvendig for å kunne ta unna produksjonen bedriften hadde på den tiden.


90 årene:

Ferdigmat vokser ytterligere, og nye produkter blir utviklet.Torungen Laksesuppe blir utviklet og servert til over 100.000 på OL på Lillehammer i 1994. Det er ikke endret noe på resepten som finnes idag.


Et nytt årtusen

Omsetningen til bedriften øker, og i 2007 skyter omsetningen fart etter at vi får en stor kontrakt med en ny kunde. Kompene får også feste utenfor Sørlandet og produksjone økes også her betydelig.


EN NY TID 2011

I slutten av 2010 starter utbyggingen av Ferdigmat etter å trengt en større fabrikk over en viss tid. Jobben med merkevarene og hva selskapet skal stå for starter. I oktober 2011 skjer den offesielle åpningen av det nye på fabrikken, og merkevaren Torungen blir lansert for fullt mot forbrukerne og på alle produktene til Ferdigmat.

 

70 årene

Karl Fredrik Rød kjøper Ferdigmat AS og Torungen AS i Arendal.

80-årene

Ferdigmat vokser og i 1983 var det tid for første utbygging. Nytt lager og større produksjonslokaler kommer til.

90-årene

Ferdigmat vokser ytterligere og ny produkter blir utviklet.

Et nytt årtusen

Bjørn Simon Rød overtar daglig ledelse av beriften i 2008.

Adresseinformasjon

Ferdigmat AS

Holmen 6

4842 Arendal



Tel: +47 37 01 51 66

post@torungen.no

Torungen

Torungen er vårt merke på Den Gode Maten fra Sørlandet. Den skal bidra til økt forbruk og økt lønnsomhet gjennom Ferdigmat sin industrielle kunnskap, tenking og produksjon.

Torungen er vårt lokale merke for den gode hjemmelagde maten vår her på Sørlandet!
 

Den gode maten fra Sørlandet