FERDIGMAT AS

De originale Sørlandskompene

Kjært barn har mange navn. Torungens Sørlandskomper kan for noen hete klubb, kumle, kumpe, potetball, klot eller ball. Potetene vi benytter kommer fra Grimstad, og grisen kommer fra Lillesand området!

Og ønsker du varme ferske komper så kommer Kompe Ekspressen.

Sjømaten fra Torungen

Fisken henter vi fra havet like utenfor oss. Vi er opptatt av de gode råvarene som gir den gode smaken i sjømaten vår. Vi er også opptatt av at du som forbruker spiser fisk så ofte som mulig for å oppnå et sunt kosthold.

Vi benytter derfor mye fersk fisk i alle våre sjømatprodukter.

Vår hjemmelagde lapskaus

Vi har som ellers i landet vår matkultur og våre tradisjoner. Markedet vårt kjenner oss som produsent av hverdagsmat og tradisjonskost. Lapskausen vår er et av disse kjente og kjære produktene våre. Mat er kultur for oss - hvorpå vi har gris i vår lapskaus hvor en på Vestlandet bruker sau.

Oppskrifter

Vi har utviklet alle våre resepter og produkter selv og alt vi gjør er basert på den lokale maten. Vi er opptatt av det vi vet er godt for deg. Derfor tilsetter vi mye fisk i produktene våre. Vi har her flere gode forslag til måltider med våre produkter. Gå inn å bli inspirert!

Om Torungen

Merkevarehistorien til Torungen - den gode maten fra Sørlandet!

Torungen Lys Lapskaus

I disse dager kan forbrukere som har kjøper middag hos Godtlevert smake vår deilige hjemmelaget lapskaus - slik vi gjør det på Sørlandet. Ønsker du å vite litt mer om oss - ta en titt på web siden vår her.